EINDHOVEN – In Goei Volk!, onze gloednieuwe rubriek op Instagram, laten we dagelijks Brabanders aan het woord met een mooi, bijzonder en ontroerend verhaal. Volg ons, net zoals ruim 35.000 anderen!

Een vriendschap die al meer dan zestig jaar duurt en zo dierbaar is, een bijzondere wandelvakantie waarbij je solo door de provincie wandelt, een uniek huwelijksaanzoek, die speciale band met je hond. Iedereen heeft een verhaal. Wil je jouw mooie ervaring of ontroerende anekdote met ons delen? Laat het ons weten via social@omroepbrabant.nl onder vermelding van ‘Goei Volk!’. Wie weet staat onze fotograaf binnenkort bij jou op de stoep.


Volg ons!
Wil je zien wat Omroep Brabant dagelijks te bieden heeft op Instagram? Volg ons! Dat kan gratis via op je mobiele telefoon. Er is ook een desktopversie maar deze is er alleen om foto’s te bekijken en dus niet om zelf iets te plaatsen.

Stuur je natuurfoto’s
Heb je een mooie natuurfoto gemaakt in Brabant? Ook die gebruiken we graag op Instagram. Bebruik de hashtag #onsbrabant op Instagram zodat we je foto kunnen vinden. Dan zie je je foto misschien binnenkort terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here