BREDA – Tussen de NAC-spelers die worden gehuldigd op het bordes van het stadhuis staat ook Thijs Hanegraaf (25) uit Sint-Oedenrode als ‘cameraman’ mee te feesten. Hij mocht de overvolle Grote Markt niet meer op, dus waagde de student maar een poging om via een andere ingang het feest mee te pakken.

Thijs is als Oost-Brabander PSV-supporter in hart en nieren, maar hij draagt ook de andere Brabantse clubs een warm hart toe. Daarom wilde hij dolgraag de huldiging van NAC Breda meemaken.

Hij liep het stadhuis in en vertelde de beveiliger dat hij er was ‘om te filmen’. “We mochten meteen door. Toen kwam er een man van de organisatie op ons af, die bracht ons meteen naar het bordes”, aldus Thijs.


LEES OOK:

En daar stond Thijs dan tussen de feestende spelers. “Ik wist echt niet wat ik meemaakte. Het was echt superspannend”, vertelt de student. “We konden ook helemaal naar de derde verdieping om het van boven te filmen.”

De geslaagde actie van Thijs is niet alleen maar grappig. “Eigenlijk moet dit natuurlijk helemaal niet kunnen”, zegt hij zelf. “Maar ik had natuurlijk helemaal niets kwaads in de zin.”

Ook de moeder van Thijs was het niet ontgaan. “Die had Omroep Brabant opgezet en zag mij opeens op de televisie”, vertelt hij met een brede glimlach. “Je ziet mij ook aan het einde van de livestream aan de telefoon met mijn ma.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here